Despre Mine Luchi Ianchici

VĂ MULȚUMESC

pentru ÎNCREDEREA și TIMPUL vostru, dedicat SCHIMBĂRII!


"Cea mai buna investiție în viață este investiția în OM.
INVESTEȘTE în TINE și atunci vei avea ce să investești în ceilalți."
-
partenerul tău pe drumul SCHIMBĂRII, Luchi Ianchici.


M-am născut într-o familie respectată, simplă, modestă, dar unde am învățat ce înseamnă IUBIREA și RESPECTUL în FAMILIE, dar și față de OAMENII din sat. Mama și Tata au fost primii mei mentori în viată, i-am iubit și i-am admirat pentru ceea ce erau și pentru sfaturile înțelepte pe care le primeam eu dar și oamenii cu care vorbeau, despre viată. Sfaturi care mă ajută și azi. 


În 1982 am inceput lucrul cu OMUL, ca inginer. Eram o tânăra stagiara, care încerca să cunoască VIAȚA în lucrul cu oamenii. Îmi amintesc și acum vorbele unui zidar din prima mea zi de lucru "ai grija măi fată, că dacă nu ne scoți pe noi la 5000 Lei pe lună - o să ai de lucru cu mine..."

Da - ce să spun, dintotdeauna era greu să FII TÂNĂR sau să O IEI DE LA ÎNCEPUT atunci când ai căzut - indiferent de ce vârsta ai. În exact ACEST TIMP este important să ai un consultant care știe ce spune și care cunoaște și înțelege: nu ai nevoie de "teorie" ci de soluții și rezolvări practice și concrete. Acest om am devenit eu și am curajul să stau în fața voastră și să va ajut!

În 1990  am inceput munca de ANTREPRENORIAT, am condus mai multe firme, dintre care 2 ale mele private/proprii în România și Germania (în același timp am funcționat în cele 2 țări)
Am cunoscut toate succesele dar și necazurile care pot exista în viata unui antreprenor, mai ales căci atât CULTURA-ECONOMIA- LEGISLAȚIA dar și GÂNDIREA erau total diferite în cele 2 țări.
Toate aceste PROVOCĂRI, la care trebuia să găsesc SOLUȚII, au trezit în mine DORINȚA de SCHIMBARE, știam ca trebuie sa schimb CEVA, dar ce?
Deși studiasem Management-ul în Austria și Germania, devenisem Manager International pentru Europa, simțeam totuși că ceva îmi lipsește, mai ales atunci când apar "provocări."
Viața te lovește în partea ta cea mai slabă, sau asa cum spunea maica Tereza: "Doamne, eu știu că știi cât pot eu să suport, dar oare nu ai fost prea optimist în ceea ce mă privește?"
Simțeam SCHIMBAREA, am încercat singură tot ce am știut, dar ceva undeva nu îmi ieșea! Atunci am hotărât să merg mai departe și să studiez Coaching în Elveția și Akademia de Gândire Pozitivă în Germania. A fost un pas foarte înțelept, dar parcă tot nu găseam "firul roșu".
Participând întâmplător la un seminar, am găsit sufletul vocației mele: Akademia de Schimbarea Gândirii și în sfârșit puteam face SCHIMBAREA. Am învățat ce înseamnă și ce importantă este Schimbarea și să devii un Specialist în Oameni!
În 2008 am decis să închid cele doua firme de inox (prelucrare / montaj / vânzare) în România și Germania, ocupându-mă cu dedicare de consultanță.
Începând din 2009, ca unic licențiat în Schimbarea Gândirii și Specialist în oameni - leader vizionar în România, colaborez cu sistemul antreprenorial, administrativ, educativ și personal prin

Training-uri, Workshop-uri, Seminarii, Cursuri și Consultanțe. Mă adresez în același timp și persoanelor private care doresc o Schimbare în viața lor.

 
Doar atunci, când SIMȚI ce OMUL are nevoie și ce își dorește cu adevarat în acel MOMENT -

doar atunci reușești și TU și EL." Luchi Ianchici

Feedback Alina R., Bocșa

"Detine pe drept certificarea de Specialist în activitatea de Training in Schimbarea Gandirii.  Ne-a vorbit la multe si deosebite cursuri, devenind pentru mine un om de baza la care apelez cu incredere cand am nevoie."

Feedback  Andrei M., Timișoara
"O femeie de excepție. O gândire înaltă, idei de pus în practică, un stil aparte de conversație. Partenerul nostru de colaborare în Vision Development și Mindstyle Coaching."

Feedback Ioan D., Reșita

"Ceea ce mi-a spus Luchi acum 7 ani nu am conștientizat atât cât acum, când îmi dau seama cât de adevărate sunt vorbele ei. Ea este o vizionară cu valoare. "

Feedback Andreea R., Arad

"Localitatea noastra a avut nevoie de acest impact. Ne-am dorit la un nivel profesional sprijinul acesta, pe care l-am primit cu mult suflet de la doamna Luchi Ianchici"

Feedback Team Marian C., Bucuresti
"Doamna Ianchici ne-a sprijinit societatea sa trecem dincolo de jocul mintii, s-a expus la o serie de problematici complexe, cunoscand in profunzime pasii practici care i-am si parcurs impreuna cu ea! O recomandam cu drag si oricand, am ramas in legatura, vorbind chiar si pentru 15 minute  la telefon pentru a primi un sfat exceptional."

Feedback Bogdan A., Sibiu
"După noile prevederi am stabilit de comun acord sa luam un formator specializat în schimbare. Fiind o tema compactă în special în  >>Comunicare -Percepere- Transformare.<< Mulțumim!"

Feedback Primar, jud. Bacău
"Cu ușurința de a vedea dincolo de ... și de a asculta activ persoana din fața ei, Luchi formează și interacționează ca și coach generatii intregi. Tot respectul pentru lucrul deosebit care îl faci!"