Business Schimbari

13 PAȘI de SCHIMBARE in 

Business = LUMINĂ

Leader european, unicul Trainer licențiat în Schimbarea Gândirii și Specialist în Oameni din România, cu o experiență de peste 25 ani ca antreprenor în România și Germania este Luchi Ianchici.  Cu profesionalism, Luchi oferă fiecărei firme, soluția potrivita și acum, Webinar-ul de excepție "13 PAȘI   de SCHIMBARE = LUMINĂ".

Nu exagerează, când spune cuvântul Lumină, căci ea a cunoscut ambele parți ale medaliei în afaceri. Luchi Ianchici  a cunoscut  personal sentimentul de glorie, după care căderea totală și renașterea:    "După experiențele  trecute care m-au revigorat, am reușit sa ma ridic cu forță și mulțumire, am înțeles Punctul Cibernetic!" Luchi Ianchici este ACUM aici și vă oferă secretele SCHIMBĂRII , știind ce mult înseamnă să ai un specialist care te sprijină cu soluții concrete și pași practici.  

Când nu mai vezi soluții, nu mai crezi și nu mai speri, este binevenită și chiar necesara, o noua perspectiva. Primul Webinar  

"13 PAȘI de SCHIMBARE = LUMINĂ" iți deschide uși noi și oameni pe care te poți altfel baza.

 În 40 minute veți înțelege lucruri esențiale - nu doar pentru acum! Lucruri care vă vor ajuta in multe procese, CUM sa ieșiți din situații grele și sa ajungeți la LUMINĂ!!

Rezultate transparente -
este ceea ce punctează Luchi Ianchici în Training-urile ei de zi cu zi.

Luchi Ianchici deține o experientă amplă în managementul societăților și organizațiilor cu focusul în Schimbarea Găndirii.
A fost unul din pionierii Training-urilor de Schimbare în România. Principalul punct de activitate este găsirea celor mai potrivite, rapide și profesionale rezolvări care se pot pune practic în aplicare.
"Fiecare firma are punctul de vânzare unic (USP)."

Dezbate principiul schimbării și necesitatea lui, pregătind oamenii pentru schimbarea mentalității, înființând CLUBUL plus minus 40, în anul 2010, în cadrul căruia ia naștere  “Succeslucki- Akademia de gândire NOUA prin Schimbarea Mentalității".


Expertă în Training-uri de excepție și servicii (Trainings- & Service expert), doamna Luchi Ianchici lucrează săptămânal la idei și concepte NOI, potrivite acestor zile, cu un deosebit entuziasm puternic și sinceră deschidere. Acest lucru îi permite să primească veșnic noi "provocări" din partea clienților, la care răspunde prezent!
Lucrează cu prețuri omenești! Merge pe principul uman:
 "Fiecare din noi este valoros. Fiecare are dreptul de a primi ce este mai bun."