Reputatia in administrativ

Construiți o viata de calitate! 


. Instruirea potrivita și coaching/ discutia cu OMUL din comunitatea voastra, despre CE ESTE ACUM/ CE  A DEVENIT/ SI CE ISI DORESTE CU ADEVARAT a ajuns un necesar acut care nu mai poate fii amanat . SUNT AICI sa va ajut sa treceti la fapte! ACUM!!!

  • Impreuna cu voi, intreprind Evaluări, Revizuiri și Implementări noi ale situatiilor existente in primarii, oferindu-va concomitent  Cursuri/ Workshop si Consultanta, potrivit planurilor si viziunii Dvs,priviind dezvoltarea comunitatii voastre.

Vremea cand "am stat pe ganduri" a trecut de mult, iar acum avem nevoie de Fapte concrete, care sa fie la Vedere, avem nevoie de Schimbare, domeniu in care pot si vreau sa va fiu alaturi!!

Sectorul administrativ

Oferta de excepție pentru Sectorul Public prin:

  • Training & Workshop
  • Seminarii
  • Consultanță

Inhalte von Youtube werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf “Zustimmen & anzeigen”, um zuzustimmen, dass die erforderlichen Daten an Youtube weitergeleitet werden, und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in unserer Datenschutz. Du kannst deine Zustimmung jederzeit widerrufen. Gehe dazu einfach in deine eigenen Cookie-Einstellungen.

Zustimmen & anzeigen

METODE NOI 

în Strategia de Comunicare și SOLUȚIONARE a PROVOCĂRILOR care apar vis-a-vis de CETĂȚEANUL de RÂND - Workshop turbo!


Durata Workshop-ului
(cu excepția rezervărilor din datele de: 04-05 Iun 2020; 11-12 Aug 2020; 13-14 Aug 2020)
Vă rugăm sa rezervați telefonic (/per Whatsapp) sau E-Mail.
Prima zi:    9.00 -  12.00
                   12.00 - 13.30 Pauză de masă
                   13.30 - 17.00
A 2-a zi :     9.00 - 12.00
                   12.00 - 13.00 Pauză de masă
                   13.00 - 17.00
Locația:
la biroul / sala de ședințe a fiecărei instituții
Programare Workshop:
se face în funcție de data de înscriere
Workshop-ul va avea loc în perioada: 01 Iunie 2020 - în 30 Septembrie 2020
Nota de excepție:
În situația în care sunt proiecte în desfășurare, se prelungește perioada până în 31 Oct. 2020.

Preț Workshop: se va stabili cu fiecare instituție în parte.
NOTA: la terminarea Workshop-ului se acordă Certificat de Participare.

Luchi Ianchici 

deține o experientă de peste 25 ani ca Leader, în managementul societăților și organizațiilor cu focusul indreptat spre Schimbarea .
Inca din 2009 / 2010 vorbeste  despre conceptul Schimbarii în Romania, la Radio Resita, la licee, scoli, Universitati, la intalnirile oamenilor de afaceri si in alte cercuri.
 
Punctul cibernetic al viziunii strategice compatibila cu actualitatea care o traim, este SCHMBAREA , pt a ajunge acolo unde dorim sa ajungem. In repetate randuri Luchi spunea peste tot"este important sa facem noi SCHIMBAREA atunci cand simtim, caci daca noi nu o facem va veni Destinul si o va face El ! 
 Pornind din domeniul Training-urilor pentru firme,scoli, universitati,Luchi Ianchici a fost „împinsa” și recomandata să sprijine Sectorul public – primarii și organizații instituționale.

"Iubesc  oamenii , ma daruiesc si sa ma investesc in  Oameni : imi doresc  sa le ofer din cunostiintele si experienta mea, sa gasim impreuna,solutii concrete si  potrivite unei noi Orinetari potrivita acestui Timp Nou pe care il traim. Solutii care sa-i conduca acolo unde isi doresc cu adevarat. Merg pe principiul "Dumnezeu iti da ,dar doreste sa dai mai departe ceea ce ai!  Noi oamenii vrem multe, dar.. nu stim si nu intelegem  cum si ce sa facem, pt a ajunge la schimbarea pe care o simtim cu adevarat 
Avem nevoie de indrumare, de >>un pic sa fim impinsi de la spate<< cu o idee, cu o solutie viabila pt. timpul care il traim.
Traim timpul marilor schimbari si cu toata pandemia care este pe noi, totusi avem nevoie unii de altii, avem nevoie mai mult ca oricand ca cei care ne conduc sa fie  LEADERI, sa aibe curajul sa traiasca SCHIMBAREA alaturi si impreuna cu noi.  Sa aibe curajul sa stea in fruntea nostra , sa faca ce este de facut si sa ne reprezinte asa cum suntem noi, asa cum ne dorim sa traim!  Timpul "10 lei pt. o bere" nu mai este destul, nu ne mai reprezinta, acum ne dorim sa avem  o viata adevarata, si pt asta asta avem nevoie de  de un  LEADER in fruntea comunitatii!
Atata timp cat vom merge zilnic la primarie ca sa primim "un mar" nu vom manca  niciodata pe saturate si nici nu vom avea garantia zilei de maine  ca vom  avea ce manca ,noi si copii nostrii!!
Haideti  mai bine sa  dam seminte oamenilor, sa le dam lastari de meri, si sa-si creasca singuri pomii de mere! Asa si doar asa , vor manca pe saturate, si la randul lor vor da seminte si altora, iar generatiile care vin vor fii asigurate!!!!
Concluzia finala este:
- vom creea o comunitate in localitatea noastra care se ajuta reciproc la nevoie si comunica.
- vom avea mancare destula si cu stomacul plin vom gandi mult mai bine tot ce vine!!!
- vom cunoaste dezvoltarea si cresterea comunitatii in care traim, dezvoltand-o in fiecare zi!
Dar pt. a ajunge aici, avem nevoie de LEADERI , avem nevoie de UN PRIMAR care sa aibe curajul sa vina in fata noastra si SA FACA, nu doar... sa vorbeasca!!
Intrebari pt TINE  Domnule PRIMAR care candidezi ACUM 27 SEPTEMBRIE 2020:
1. AI TU CURAJUL SA PREIEI RASPUNDEREA acestor oameni care vor SCHIMBAREA iar tu esti cel care trebuie sa le creezi conditii de SCHIMBARE!?!
2. ESTI TU OMUL CARE PUNE  INTERESELE/ SUGESTILE/ NEVOILE  OAMENILOR din COMUNA/ORAS pe care vrei sa o reprezinti, PE PRIMUL LOC?
3. ESTI TU OMUL CARE  POTI STA DREPT IN FATA OGLINZII SI SA SPUI ; ASTA SUNT EU, IUBESC CEEA CE FAC; SUNT SLUJITORUL ACESTEI COMUNITATI?!
4. ESTI TU OMUL care REZISTA la STRESS, ACCEPTA gandul ca uneori poate GRESI si  PERMITE/INCURAJEAJA OAMENII COMUNITATII SA FIE AJUTAT?
5. IUBESTI OMUL/ OAMENII  cu ADEVARAT, ESTI PREGATIT SA-TI DARUIESTI TIMPUL in VEDEREA REZOLVARII PROBLEMELOR CARE VOR APAREA?!  CARE ESTE REACTIA FAMILIEI TALE? -> caci va fii nevoie sa fie cu TINE!
Traim TIMPURI NOI, in care e nevoie ca de aer de VOI, dragi viitori primari, voi sunteti cei care NE CONDUCETI, SA NE FIE BINE, cu ceea ce avem si ceea ce suntem NOI CETATENII:
Daca TU ca PRIMAR nu SIMTI si NU TRAIESTI ceea ce se numeste SCHIMBARE ACUM la nivel  mondial si national si mai ales LOCAL, atunci NOI CETATENII vom >>ramane de caruta"<< si asta NU VREA NIMENI!

Sunt Luchi Ianchici, Motorul Schimbarii - sunt cu VOI si va ajut sa GASIM pt. fiecare PRIMARIE grup ADMINISTRATIV, solutiile cele mai bune pt acest TIMP!

Schimbarea antreprenoriala Romania

Seminarii de excepție

Schimbarea Mentalitatii

Dintr-o viziune se naște impactul.

Training, Workshop

TRAINING 

în locul potrivit Vouă.