Gradinite, Scoli, Universitati

CUM poți creste COPII BUNI într-o

LUME în SCHIMBARE?

Pentru Grădinițe, Școli, Licee, Universități, Organizații administrative și Susținători ai Viitorului.

"Viata este o perseverenta munca pentru ceea ce iți dorești. Este nevoie de educație în orice situație? Părerea mea este ca e nevoie de >>Spirit educational.<< Luchi Ianchici

COPILUL este UN DAR care îl primim noi de la DUMNEZEU și avem DATORIA sa nu renunțăm niciodată la DARUL primit!
Training-ul "Cum poți creste copii buni într-o lume în Schimbare?" este pentru acest timp și timpul după criza!
Luchi Ianchici, licențiată în Specialist în Oameni, vine la voi, cu soluții practice - pentru susținerea viitorului tinerilor.

  • Cum înțelegi copilul, prin ce trece și ce este în interiorul lui?
  • Cum este trecerea de la "izolare" la "împreună" pentru copil, cum se manifestă copilul și care este rolul tău?
  • Ce ai înțeles TU ca membru de sprijin al copilului în acest timp de grele încercări? Ce i-ai transmis TU copilului, prin felul cum te-ai manifestat: "Copilul nu face ce i se spune, el face ce SIMTE și VEDE.

Luchi Ianchici

deține o experientă de peste 25 ani ca Leader, în managementul societăților și organizațiilor cu focusul în Schimbarea Găndirii. A fost unul din pionierii Coaching-ului temei de Schimbare în România. Principalul punct de activitate este găsirea celor mai potrivite, rapide și profesionale rezolvări care se pot pune practic în aplicare. Pornind din domeniul Training-urilor pentru firme, a fost „împinsa” și recomandata să sprijine Sectorul public – primarii, organizații instituționale.
"Apreciez enorm să pot oferi … şi să lucrez cu oameni grozavi din acest domeniu. "
Înființează CLUBUL plus minus 40, în anul 2010, în cadrul căruia ia naștere  “Succeslucki”- Akademia de gândire pozitiva prin Schimbarea Mentalității, și dezbate principiul schimbării și necesitatea lui, pregătind oamenii pentru o gândire pozitiva prin schimbarea mentalității


Expertă în Training-uri de excepție și servicii (Trainings- & Service expert), doamna Luchi Ianchici lucrează săptămânal la idei noi, cu un deosebit entuziasm puternic și sinceră deschidere. Acest lucru îi permite să primească veșnic noi " provocări" cum le spune ea,  din partea clienților, la care răspunde prezent!
Lucrează cu prețuri omenești, fiind de principul "Fiecare din noi este valoros de a primi ce este mai bun."